...

 

Vistdal vant duppedittkonkurransen

 

OpDup_dipl.jpg

 

Hurra!!! 7. klasse ved Vistdal skole stakk av med seieren i duppedittkonkurransen! Med 311 duppeditter pr elev vant Vistdal skole en overlegen seier over konkurrentene på de neste plassene, som hadde henholdsvis 95 og 38,6 enheter pr elev.

En representant fra RIR kom på skolen for å overrekke diplom og premie, som var på hele 10 000 kroner. Alle elevene feiret velfortjent med boller og brus sist fredag.

 

OpDup_jentene.jpg
Med god hjelp av de andre elevene på skolen samlet de to elevene i 7. klasse, Maria Hanseth Demdal og Julie Malene Lange, inn 311 duppeditter hver.

OpDup_jentene2.jpg
Det var lærer Anne Lise Indergaard som meldte dem på konkurransen.

 

 

Dette skriver RIR på sine hjemmesider:

RIR arrangerte i november konkurranse mellom sjuendeklasser i området om innsamling av flest mulig duppeditter. Da opptellingen omsider var over sto Vistdal skole igjen som vinner, med 311 enheter per elev.

På de to neste plassene kom Angvik skole og Skjevik barne- og ungdomsskole, med henholdsvis 95 og 38,6 enheter per elev.

Vi ble mektig imponert, og nesten litt overveldet av innsatsen til elevene. Den mengden med duppeditter som ble samlet inn på skolene var mer enn vi hadde ventet. Vi passerte til slutt 4700 gjenstander totalt, over 3 tonn med duppeditter.

Det er ingen tvil om at innsatsen betyr mye for miljøet, og vi håper det inspirerer til fortsatt årvåkenhet overfor miljøfarlig avfall som ikke må komme på avveie.

 

 

 

 

...