...

 

Åndalsnesløpet 2010

 

andalsn_2.jpg
Ola, Agnes og Asbjørn ferdig med sine løp, og Vilde og Kevin på vei til start.

 

22. mai stilte 7 løpere fra Vistdal IL opp i terrengløpet på Åndalsnes. De hadde en fin dag med masse smil, stive bein og gode resultater. De yngste – opptil 12 – løp ei løype på 600 m.

 

andalsn_3.jpg
Agnes i fin stil!

andalsn_4.jpg
Asbjørn i hard spurt mot mål.

andalsn_1.jpg
Kevin starter en kanonspurt!


V.I.Ls løpere gjorde det godt i sine klasser. Disse deltok for V.I.L: Ola Lange i 5-6 år, Agnes Storholt Mittet og Asbjørn Storholt Mittet i 7-8 år og Vilde Lange og Kevin Bjerkeli Krohn i 9-10 år. Her starta både jenter og gutter samtidig –  store klasser og full gass fra start til mål. Kjempeartig! Vel i mål ventet fine premier og t-skjorter.


andalsn_9.jpg
Ola i fin stil med følge av pappa Roy.

andalsn_7.jpg
Vilde og tante på vei mot mål.

andalsn_8.jpg
Julie nærmer seg målstreken.


I det store Åndalsnesløpet, 5 km, stilte Julie Lange og Vilde Lange i kl. J 13-14 år samt Roy Andre Lange i menn 35-39 år. Julie tok seieren i sin klasse – veldig fornøyd, og kunne med det vise til bedre resultat enn sin far, som kom inn på en respektabel 3. plass i sin klasse. Vilde sprang for første gang langløypa, og syns det var kjekt, tross slitne bein etterpå, men det var hun ikke alene om å ha. Mange stive bein å se etter løpet.


andalsn_6.jpg
Julie får sin premie.

 

Tross litt gråvær var det en fin dag med mange gode utøvere, og det var artig å se gamle skihelter som brødrene Elden og kommende stjerner som Karoline Bjerkeli Grøvdal i aksjon. Også brødrene Bugge fra Eidsvåg gjorde det kjempebra.
 

andalsn_5.jpg
Klubbilde etter løpet. Mangler Agnes og Asbjørn, som hadde dratt videre i konfirmasjon.

 

V.I.L håper at vi får med enda flere til neste år, for som Agnes sier – det e so arti!!

 

Resultater

 

 

 

...