...

 

Medlemskontingenten 2014!


Snart kommer vi rundt med medlemskontingenten for 2014. Vi håper du/dere har lyst til å fortsette, eller bli nye medlemmer av idrettslaget! Alle er hjertelig velkommen!

 

Her kan du bli med på barneidrett, fellestrening, fjelltrim, skitrim/skitrening, kurs om du har lyst, sosiale kvelder. Du får benytte deg av et flott stadion med fotball, sandvolleyballbane og muligheter til terrengløping og -sykling! Du kan benytte flotte lysløyper vinterstid og kanoer kan lånes gratis av alle medlemmer. I tillegg har vi bra med idrettsutstyr vi bruker i våre aktiviteter. I løpet av august/ september kommer vi til å arrangere friidrettsskole for våre medlemmer og andre. Representerer du idrettslaget i konkurranser - dekker vi startavgift!

Med klubbkortet ditt får du også gode tilbud hos G-sport Roseby- en av våre gode støttespillere, sammen med A. Gjerde AS og Nesset sparebank!

 
- av og til maser vi litt om dugnadsarbeid, men det er for alles beste og så er det sosialt og kjekt. Håper dette er noen gode grunner for å bli med i idrettslaget! Vi ønsker å bidra til idrettsglede, ha det kjekt sammen og vi ønsker at mange deltar på fysisk aktivitet.

 

Velkommen til å være med i Vistdal idrettslag!

NB! Bor du ikke her i bygda, men likevel ønsker å være medlem, er du selvsagt like velkommen!
Ring 45263350 eller 91126438.

 

Medlemsskap koster:
Familie kr 300
Enkeltmedlem kr 150
Barn kr 100

 

 

Karianne Lange, Vistdal IL

 

 

 

...