...

 

Glimt fra vinteren i idrettslaget:

 
Sjøl om kong vinter har gjort det litt vanskelig med avvikling av onsdagsrenn, skileik og trening har vi fortsatt med fellestreningene der mange jevnt møter opp og trener utholdenhet og styrke. Det er bare å møte opp! Fellestreninger -Torsdager kl.19! Ellers har vi gjennomført verdens snødag- på isbanen på Smikollen arena. Se bilder her.


Vi har arrangert kretsrenn i langrenn – SBM-cup. Dette håpte vi jo i det lengste skulle gå på Vistdalsheia, men kong vinter ville ikke bli med på de planene. Derfor valgte vi å flytte hele arrangementet til Skaret som hadde fått lagt kunstsnø. Med god innsats og dugnadsånd gikk det veldig bra. Langrennsløperne i kretsen var glade for at det endelig kunne avvikles renn etter mange utsatte pga. snømangel. Her noen glimt fra en flott dag:

 

054[3].jpg
Arrangørene på plass!

005[12].jpg
Rolf, Simon, Arne og Kjell gjør seg klar.

068[18].jpg
Klare på start.

135[7].jpg
Heier og passer på at alle går rett!

103[4].jpg

Vi tar også med noen resultater fra vår - akkurat nå- eneste kretsrennsdeltaker, Vilde Roysdatter Lange. Sist helg ble hun kretsmester i klassisk normaldistanse J14. 15.-16. februar deltok hun sammen med mange fra kretsen på Midt-Norsk-Mesterskap i Steinkjer. Der hevdet hun seg oppe blant de ti beste, og var i etterkant fornøyd. En artig opplevelse og god erfaring å få med seg.
 
Mange har også deltatt lokalt på Skicupen i Nesset. Veldig mange har tatt turen to ganger til Osmarka og deltatt på renn der. Resultat er å finne på bankens nettside. OBS – rennet vi skulle arrangere til helga er utsatt i påvente av snø, eventuelt annen løsning – mer info kommer.
 
Barneidretten har nå ventet lenge på snøen. Sist uke ga vi oss og arrangerte Telenorkarusell på barmark. Vi kommer til å holde på ute med leker og terrengløp nå framover. Neste er: Onsdag 5.3 kl.18 –19 oppmøte ved skolen. Nå er vi igang igjen !!
 
023[6].jpg
For en super gjeng! Flott innsats av hele 29 stk på startstreken.
 

Aktiviter ellers er Aktiv på dagtid – hver torsdag kl.10.30, oppmøte ved bua og ut på tur!

 

Følg med på info som kommer opp i skapet på bua, og på vår facebook- gruppe!

Årsmøtet til idrettslaget blir avholdt 21.mars på klubbhuset!
 

Fortsatt god vinter til alle våre medlemmer!

 

Bilder og tekst: Karianne Lange

 

 

 

...