...

 

Vågen rundt 2013

 

Været ble heldigvis bedre enn dagene før, og det var en spent gjeng som i solskinn dro i vei fra Vistdal om morgenen 1. mai. Stafett hadde ingen deltatt i før, så sommerfuglene var der, men vi skulle ha det kjekt på tur i lag og derfor var det mange smil å se.

Vistdal IL meldte på tre lag i årets utgave av Vågen rundt på Vågstranda, som ble arrangert for 45. gang!  (J15 som gjennonsnittsalder, G12 gjennomsnittsalder, og et lag i skolestafetten). I tillegg deltok Mari Rindli Sandnes i Mini-Vågen rundt.

 

VaagenRundt_1.jpg

Først var det defilering, og her fikk vi utlevert et flott, nymala skilt det stod Vistdal på. Arrangøren sa det var lenge siden skiltet hadde vært i bruk og var glad for at vi kom. Kan noen vistdalinger huske sist deltakelse?

 

VaagenRundt_2.jpg
Fornøyd deltaker med fin medalje.

 

Etter defileringa gikk det slag i slag; med heiing på Mari som sprang Mini-Vågen, så skolestafetten med Ole Rindli Sandnes, Erik Hagbø Myklebostad, Ola Lange og Agnes Storholt Mittet på lag.

 

VaagenRundt_3.jpg
Kjekt å springe stafett i lag!

VaagenRundt_4.jpg
Konsentrasjon før veksling.

VaagenRundt_5.jpg
Flott tropp fra V.I.L (mangler Ole og Mari).


Deretter G12, som gjorde en fin-fin innsats med Benjamin Andreassen, Vilde R. Lange, Trym Hanset, Asbjørn Storholt Mittet, André Bergset og Ola Lange på laget. Før jentene med Vilde R. Lange, Agnes Storholt Mittet, Antje Seefeld, Oda Dyrhaug Bergset, Lone Dahle Skomsø og Thea Hanset avslutta dagen og fikk en fin bronsjemedalje i premie!

Etter løpet var vi en god erfaring rikere, og en fornøyd gjeng snakka allerede om neste gang dette skulle oppleves!!
 

VaagenRundt_6.jpg
Jentelaget mottar sine medaljer.

VaagenRundt_7.jpg
Thea med flott avslutning for J15.

VaagenRundt_8.jpg
Benjamin på 1. etappen for G12.

VaagenRundt_9.jpg
André blir heia opp den harde bakken før veksling.

 
Vistdal Il er svært fornøyd med den flotte deltakelsen, og håper enda flere vil bli med! Vi trener på Fellestreningene, og på kveldene med barneidrett blir det nå fremover trent mer friidrett, kanskje mest løp. Her kan alle som vil delta – trene, være aktive og ha det artig i lag! (Det deles ut liste over treningstid/dag/opplegg rett over helga).

Nytt løp vi håper å delta på er 25. mai: Åndalsnesløpet!! Her er det klasser for stor og liten – mosjon eller aktiv.

Første barneidrett og løpstrening blir mandag 13. mai kl 18, oppmøte ved skolen! Klær etter været! Denne kvelden er felles for begge grupper – de aller yngste med følge!!

 

VELKOMMEN!

 

...