...

 

INFO / SKINYTT FRA V.I.L, 2. februar 2013:

 

Vi kan melde om glimrende forhold oppe på skisenteret. Hele traseen er trakka i dag, og det er satt spor i den minste sløyfa.

 

Skisesongen er godt i gang, og nå ser det ut til at snøen endelig er her!

 

andre-og-ola.jpg
André og Ola på skitrening.

 

Tirsdag starter Nesset sparebank-cup. Første rennet er i klassisk stil og avvikles på Osmarka (info-lapper er sendt ut fra banken). Her oppfordrer vi alle til å delta og registrere seg for idrettslaget. NB! De som vil gå i aktiv-klassen melder seg på kvelden før etter ønske fra banken. Ring eller send melding til 452 63 350 – så sender vi inn felles mail med påmelding fra klubben. Henger opp infoen i skapet på bua. Der finner du også vinterens terminliste for kretsrenn og turrenn samt tilsendte renninvitasjoner. Se også skikretsens hjemmeside. Prøver å oppdatere på V.I.Ls Facebook-gruppe om føre og forandringer.


unnarenn.jpg
God glid!


Onsdagsrenna starter mest sannsynlig førstkommende onsdag. Info kommer opp. Det blir da felles Barneidrett kl.18–19 med fokus på skileik og trening på ski framover.
 
Telenor-karusellen blir gjennomført denne sesongen også.skitrening.jpg
Skigjeng på trening framme i dalen.


V.I.L har mange ivrige skiløpere som til nå har trent masse på barmark. Vi fortsetter på torsdagene (Fellestreninga kl.19), og skal finne egen dag for trening på ski.

 

Av denne gjengen har Julie og Vilde Lange deltatt på kretsrenn rundt i fylket med gode resultater for klubben. 20. januar ble begge kretsmestere i klassisk normaldistanse i hhv. J16 og J13. Forrige helg måtte skikretsen til Stryn pga. snømangel. Der tok Vilde gull i KM sprint og Julie bronse etter et uheldig fall før innspurten. Til helga er det KM stafett i Surnadal. Her skal jentene stille eget lag.

 

Vilde_1.jpg
Vilde klar til start i KM sprint.

Julie.jpg
Julie i fint driv i KM Sprint på Stryn forrige helg.

 

Idrettslaget ønsker alle lykke til i kommende renn; kretsrenn og Nessetcupen. Husk å registrere deg når du er på cuprenna – bygdakonkurransen gjelder i år også.

Fortsatt god vinter!

 
Styret, V.I.L

 

 

...