...

 

På Kretsrenn og Sparebank Møre Cup / KM

 

Helga 22.-23. januar deltok tre løpere fra Vistdal på renn i Sunndal og Surnadal.

 

Lørdag sto klassisk renn på programmet. Tross regn og survær var gjengen veldig fornøyd med sine resultater denne dagen. Julie gikk et bra klassisk renn (KM og SBM-CUP) og gikk inn til en fin 4. plass i J14, som gikk 3 km. Under 13 år gikk vanlige kretsrenn; Kevin gikk et godt løp og tok 2. plass i G11 og Vilde tok seieren i J11.

spbm_2.jpg
Julie – ferdig med oppvarming og klar til start!

spbm_3.jpg
Kevin i fint driv – på vei mot mål i lørdagens konkurranse!


Søndag var det sprint fristil som var på programmet. Her var det ekstra spenning og sommerfugler i magen. Alle løperne gikk prolog først og så ble de delt inn i finalerunder. 

Julie endte på en 5. plass i sin A-finale – ikke helt fornøyd sjøl, men bedre lykke neste gang. Kevin gikk klart inn til A-finale etter sin prolog, men var uheldig i finalen og havna i et fall. Men 6. plass i den store klassen er bra! Vilde vant prologen, og også hun havna i A-finalen. Der òg var det spenning fra start, men halvveis i løpet tok hun teten, og beholdt den helt i mål.

 

spbm_1.jpg
Vilde i farta – her fra sprinten.

 

I tillegg til V.I.Ls løpere var det flere skiløpere fra Rauma og Nesset som deltok og gjorde det bra. Kjekt å være en gjeng og å heie på hverandre!

Resultater finner du på skikretsens sider.

Gjengen hadde ei fin skihelg, med god innsats på ski og mye moro sosialt utenom.

spbm_4.jpg
En sliten, men fornøyd gjeng etter ei artig skihelg!

 

 

Nå er det Nesset sparebank cup som står på programmet for alle små og store skiløpere,  

V.I.L ønsker alle en god skifornøyelse – lykke til!!

 

 

 

...