...

 

VigdisIndbjoer.jpg

Kjenner noen disse damene?

Hei. De to damene i shorts er fra venstre min tante Kari Myklebostad, gift Holtberget og min mor Bjørg Myklebostad, gift Holtborg. De to på hver side er ukjent for meg, seterbua er også ukjent. Kjekt dersom det er noen som kjenner disse og kan gi meg opplysninger, kan gjerne sendes til post@vistdal.com.
 
Med hilsen Vigdis Indbjør

 

01.04.10: Hei Vigdis Indbjør

Jeg sitter nå sammen med Astrid og Aslak Nerland og forsøker å finne ut hvor bildet er tatt. Vi har kommet til at dette må være fra Josetra og at damen sittende til høyre må være Randi Nerland (jfr. bilde side 296 i Gards- og ættesoge for Nesset, bok X). Murene etter Josetra er å finne ca. 50 meter sør-aust for Gamlesetra på Nerland.

Hilsen
Einar Nerland

 

08.04.10:

Etter å ha vært litt usikker på opplysningene om det gamle bildet, tok jeg meg en tur på bofellesskapet. Svaret kom ganske fort fra Britta Nerland, Hjørdis og Ola Hanseth. Hun som står i døråpningen er Tine i Jogarden og hun som sitter på steinen er Marit, søsteren til Britta – hun var ofte setertaus i Jakopgarden. Seterbua er den gamle Jobua. Så Marit var nok på besøk hos Tine da bildet ble tatt.

Jan Rindli

 

 

...