Logo

 

Sommeravslutning på Barneidretten 2013

Publisert: 26.06.13

Barneidretten i V.I.L hadde mandag 24. juni sin sommeravslutning. I varierende vær møttes hele 20 unger/ungdom og en del voksne ved skolen. Kvelden startet med stafett med aktiviteter av forskjellig slag –  rulleski, løping, sekkeløp, slalom, sykling m.m. Her var det stor innsats og aktivitet. Laget "uten gul vest" tok en svært knepen seier. Etter å ha delt og spist premien, samlet gjengen seg til rebusløp. Da ble det skikkelig "øspøsevær" - uten at det så ut til å gjøre noe!  Alle kom frem til naustene, der planen var å padle. Vi nøyde oss med å grille pølser, drikke saft og spise god kake. Tross det våte været holdt ungene ut, og hadde det kjekt!

 

Sommeravslutningbarneidrett3KBL_550.jpg

Sommeravslutningbarneidrett4KBL_550.jpg

 Sommeravslutningbarneidrett1KBL_550.jpg

Sommeravslutningbarneidrett2KBL_550.jpg

SommeravslutningbarneidrettKBL_550.jpg

 

V.I.L benytter sjansen til å takke for en super sesong på barneidretten, fellestreninger, onsdagsrenn og skitreninger. Det er en stor gjeng som har det kjekt ilag, og som har blitt skikkelig spreke i løpet av sesongen. Idrettslaget kan vise til gode resultater både på løping i vår og i skisporet i vinteren som var. Seiere på terrengløp og kretsmestre i langrenn kan vi i år være stolte av å ha på laget vårt, samt jevn og god deltakelse! Lykke til videre både i friidrett, langrenn og i andre idretter dere er med på utenom. Så håper vi alle fortsetter å bli med på aktivitetene laget har – dere er supre og er framtida! Takk til alle som deltar og alle som hjelper til når det trengs!

 

Idrettslaget fortsetter med aktiviteter for alle til høsten, og muligens blir det noen familie-/fellesturer til fjells i løpet av sommeren! Annonseres når vi ser gode værmeldinger. Vil også minne alle om STORNEBBA OPP -  1. september er datoen dere må sette av i år! Mer informasjon her.

 

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig GOD SOMMER!

 

Alle bilder: Karianne B. Lange